Icon Whatsapp
Direct appen

Over Autorijschool Peter Jansen

Autorijschool Peter Jansen is inmiddels een begrip in de regio! In 1992 is autorijschool Peter Jansen opgericht in Rucphen en groeide snel door naar één van de grotere rijscholen in West-Brabant. Als één van de eerste autorijscholen in West-Brabant reed Peter Jansen met alle lesvoertuigen in dezelfde uitstraling. De oranje-witte lesauto’s namen snel toe in aantal en werden een vertrouwde verschijning in het straatbeeld. Langzaam maar zeker wist iedereen dat je voor een gedegen rijopleiding, BE rijbewijs, motor of vrachtauto, terecht kon bij Autorijschool Peter Jansen.

De naam Autorijschool Peter Jansen staat vandaag de dag nog steeds garant voor veel rijplezier en goede resultaten.

De beste keuze om je rijbewijs te halen

Bij Autorijschool Peter Jansen beschikken we over de mogelijkheden om snel, efficiënt en op een leuke manier je rijbewijs te laten halen.

Een team van ervaren en gecertificeerde instructeurs staat voor je klaar. Leerlingen kunnen bij ons terecht voor alle categorieën rijbewijzen zoals auto, motor, vrachtauto en vrachtauto combinatie, een BE-combinatie en natuurlijk ook voor bromfiets- en scooterrijbewijzen. Ook bijscholing Code 95 voor vrachtwagen en buschauffeurs wordt door ons verzorgd zoals ADR, VCA, EHBO voor chauffeurs, verkeerseducatie, digitale tachograaf, of de praktijktrainingen LZV, Rijoptimalisatie en de praktijktraining op de rijsimulator en vele andere trainingen. Individueel of in groepsverband, bij Autorijschool Peter Jansen leveren wij altijd maatwerk. Bel ons op 0165 - 34 35 76 en maak een vrijblijvende afspraak. Tot binnenkort!

BTW vrije opleidingen

Al onze beroepsopleidingen zijn erkend door het CRKBO. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor de beroepsopleidingen, zoals het rijbewijs voor vrachtauto, vrachtauto met aanhangwagen, bus, bus met aanhangwagen en rijden met taxi, vrijgesteld van BTW bij ons kunt volgen!

Het team van Peter Jansen

Portretfoto Wesley
Wesley Verboon
Operationeel directeur
Portretfoto Willem
Willem Verboon
Algemeen directeur
Opleidingsadviseur en planner Maaike van de Water
Maaike van de Water
Opleidingsadviseur en planner
Portretfoto Debby Pandt
Debby Pandt
Instructeur auto
Portretfoto Michel van der Vliet
Dorus Langen
Instructeur auto
Portretfoto Ed Schouten
Ed Schouten
Instructeur auto en theorie docent
Portretfoto John Koen
John Koen
Instructeur auto, motor en bromfiets
Portretfoto Marcel Boelaars
Marcel Boelaars
Instructeur auto met aanhangwagen, vrachtwagen, vrachtwagen met aanhangwagen en theoriedocent
Portretfoto Rudy de Jong
Rudy de Jong
Instructeur auto, auto met aanhangwagen, vrachtwagen en vrachtwagen met aanhangwagen.
Portretfoto Yvonne van Sparrentak
Yvonne van Sparrentak
Opleidingsadviseur en planner
Jos Thijs instructeur auto autorijschool Peter Jansen
Jos Thijs
Instructeur auto

CBR Machtigen met Digid

Voordat wij een toets en/of praktijkexamen voor jou kunnen aanvragen bij het CBR moet je eerst toestemming geven. Dit doe je door middel van een DigiD-machtiging. Je ontvangt direct bericht als we het examen voor je hebben gereserveerd. Met DigiD-machtiging ontvangen we ook automatisch je adresgegevens. Deze moeten we vermelden in het reserveringssysteem van het CBR.

Dit machtigen doe je op ‘mijn.cbr.nl’ met je eigen DigiD-code. Jouw DigiD is je persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Nog geen DigiD? Klik hier voor het aanvragen van een DigiD. Geef de DigiD-code nooit zomaar aan iemand anders. Bij het invullen van de machtiging heb je ons registratienummer van de rijschool nodig. Het registratienummer van Autorijschool Peter Jansen is 0142K7. Het KvK nummer is 80284884.

Heb je vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Maatregelen Corona

Maatregelen ter voorkoming van verspreiding coronavirus COVID-19 bij Peter Jansen.

Lees meer