Direct proefles plannen
Icon Whatsapp
Direct appen
November actie!
Tijdelijk extra korting op Auto, Motor, Brommer en Aanhanger praktijkpakketten!
Proefles Plannen
Jongen met trekker

T-Rijbewijs

Wanneer heb je een T-Rijbewijs nodig?

Je wilt met een tractor, trekker of motorrijtuig met beperkte snelheid rijden? En had je op 1 juli 2015 nog geen geldig rijbewijs B, dan heb je je T-rijbewijs nodig. Je haalt dit trekkerrijbewijs eenvoudig en snel bij Autorijschool Peter Jansen. 

Met je T-rijbewijs mag je op de openbare weg rijden met een trekker, tractor of MMBS. Dit kan al vanaf je 16e jaar. Op eigen wegen, akkers en eigen terrein is het rijbewijs niet verplicht.

Gratis intakegesprek aanvragen

Wil je een gratis intakegesprek inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. Uiterlijk de eerstvolgende dag nemen we contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.

Pakketten

No items found.

Pakketten

No items found.

Je T-rijbewijs halen

Om het T-rijbewijs te halen, moet je een theorie- en praktijkexamen afleggen met voldoende resultaat. Je kunt voor je theorie-examen op wanneer je 15,5 jaar oud bent. Voor je praktijkexamen moet je 16 zijn én een geldig theoriecertificaat in bezit hebben. Daar vindt ook het praktijkexamen plaats.

Zie ook

Particuliere opleidingen
Beroepsopleidingen

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. Uiterlijk de eerstvolgende dag nemen we contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer.

Bekijk onze cursussen

Bekijk hier het overzicht van onze cursussen en schrijf je direct in. Is de cursus van jouw voorkeur vol? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bekijk cursuskalender