Onze rijschool

Autorijschool Peter Jansen: een begrip in de regio!

Na een aantal jaren rijles te hebben gegeven in samenwerking met andere rijscholen, besloot Peter Jansen in 1992 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Hij begon zijn eigen rijschool in Rucphen! Al snel bleek dat Peter talent had en met succes veel leerlingen hun rijbewijs bezorgde. Dankzij zijn aanstekelijke gevoel voor humor en zakelijk inzicht groeide de rijschool al snel uit tot één van grotere rijscholen in West-Brabant.

Als één van de eerste autorijscholen in West-Brabant reed Peter Jansen met alle lesvoertuigen in dezelfde uitstraling. De oranje-witte lesauto’s namen snel toe in aantal en werden al snel een vertrouwde verschijning in het straatbeeld. Sindsdien wist iedereen dat je voor een gedegen rijopleiding, BE rijbewijs, motor of vrachtauto, etc. terecht kon bij Autorijschool Peter Jansen.

Peter bedankt!

Helaas moest Peter enkele jaren geleden, door ziekte gedwongen, steeds meer taken overdragen aan zijn vrouw Adje en dochter Monica die tot op het laatst toe zijn steun en toeverlaat zijn geweest. Op slechts vijftigjarige leeftijd is Peter 25 maart 2014 na een ongelijke strijd van ons heen gegaan. Ondanks deze zware slag heeft Adje Jansen samen met haar dochter Monica de kracht gevonden om Peter’s wens, de voortzetting van de rijschool, in vervulling laten gaan. Samen met het volledige instructeursteam werkt zij inmiddels verder aan het realiseren van ‘Peters droom’; De beste rijschool zijn én blijven in de regio en zo ver mogelijk daarbuiten!

Moeilijk, maar toch succesvol

Intussen zijn vele jaren verstreken en kan rijschool Peter Jansen gelukkig trots terugkijken op een moeilijke, maar ook succesvolle periode. Adje Jansen heeft daarmee bewezen dat zij, ondanks het grote gemis van Peter, in staat is om op geheel eigen wijze leiding te geven aan rijschool Peter Jansen. De belangstelling van nieuwe leerlingen uit de regio blijft door alle inspanningen onverminderd groot. Niet in het minst omdat de naam Peter Jansen ook vandaag de dag nog steeds garant staat voor veel rijplezier én snelle resultaten.

De beste keuze om je rijbewijs te halen

Autorijschool Peter Jansen beschikt over de mogelijkheden om je snel, efficiënt en op een leuke manier aan je rijbewijs te helpen.

Een team ervaren en gecertificeerde instructeurs staat voor je klaar. Aankomende leerlingen kunnen bij ons terecht voor alle categorieën motoren, een vrachtauto combinatie, een BE-combinatie en natuurlijk ook voor bromfiets- en scooterrijbewijzen. Ook bijscholing ADR en Code 95 (theorie én praktijk) of het vrachtauto rijbewijs is geen enkel probleem. Individueel of in groepsverband, bij Peter Jansen leveren wij altijd maatwerk. Bel gerust, 0165 34 35 76 en maak een vrijblijvende afspraak. Tot binnenkort!

Nog geen rijbewijs, maar toch al de weg op met Peter Jansen…