Icon Whatsapp
Direct appen

Beroepsopleidingen

Je zoekt een specifieke transportopleiding? Of je hebt werknemers die voor nascholing in aanmerking komen? Voor elke categorie rijbewijs helpen de instructeurs van Peter Jansen je veilig op weg.

Of het nu gaat om het vrachtwagenrijbewijs, trekker of bus, bij Peter Jansen bieden we het breedste palet aan lessen in beroepsvervoer. Van tractor tot vrachtwagen. Van manoeuvreren met lange en zware combinaties tot het rijden met een vorkheftruck. Je kunt bij ons terecht voor elke opleiding op het gebied van Transport, Vervoer en Logistiek.

Peter Jansen ondersteunt je bovendien met uitgebreide en aanvullende trainingen en nascholingen op gebied van veiligheid, arbo, gevaarlijke stoffen en code 95.

BTW vrije opleidingen 
Al onze beroepsopleidingen zijn erkend door het CRKBO. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor de beroepsopleidingen, zoals het rijbewijs voor vrachtauto, vrachtauto met aanhangwagen, bus, bus met aanhangwagen en rijden met taxi, vrijgesteld van BTW bij ons kunt volgen!

Bekijk onze cursussen

Bekijk hier het overzicht van onze cursussen en schrijf je direct in. Is de cursus van jouw voorkeur vol? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bekijk cursussen